Aluminium en PVC

pvc ramen

Aluminium ramen en deuren

Deze ramen, deuren en schuiframen zijn vervaardig met uiterst degelijke profielen, ze zijn sterk, barstvrij en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. Door hun goede thermische isolatie zijn ze bovendien energiebesparend. Daarbij komt nog dat deze ramen voorzien worden met het glas van uw keuze. Wij raden hoogrendement glas aan om u energiefactuur te doen dalen. Voor de afwerking van aluminium ramen kan je kiezen uit een uitgebreid kleurengamma. Zo maken we een gepersonaliseerd raam aangepast aan jouw smaak in één kleur of bi-color.

PVC ramen en deuren

Ramen, deuren en schuiframen in PVC zijn iets budgetvriendelijker dan de variant in aluminium, maar uiterst degelijk en beschikken over een goede warmte-isolatie en een zeer goede geluidsisolatie. Ze zijn bestendig tegen allerlei weersinvloeden en gemakkelijk in onderhoud. Het kleurenpallet is uitgebreid zowel eenkleurig als bi-color is hier mogelijk. Hoogrenderend glas word u aangeraden als energiebesparing.

Toebehoren

– Zonneweringen kunnen een overvloed aan natuurlijk licht vermijden en houden de warmte buiten

– Rolluiken zijn zonwerend, isolerend en bovendien inbraak vertragend, ze verbeteren je levenscomfort en veiligheidsgevoel.

– Vliegramen zijn een esthetische meerwaarde, gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Beschikbaar in diverse uitvoeringen.

– Sectionale poorten zijn een waar comfort en zorgen voor een minimum aan plaatsverlies. Ze zijn vervaardigd panelen en kleuren van u voorkeur.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven