Vervang je ramen en deuren voor een hoger wooncomfort

pvc ramen

Wilt u u graag  een hoger wooncomfort en een lagere energierekening? Is uw woning gebouwd vóór 1995? 

Dan kunt u er vaak van uitgaan dat er slecht isolerende kozijnen en ramen in uw woning zitten die niet bepaald energiezuinig zijn. In een doorsnee woning kan zelfs tot 50% van de warmte verloren via de ramen en deuren. Ook wanneer u een jaar of 10 geleden nog dubbelglas heeft laten plaatsen, dan is dat inmiddels verouderd. Binnen warmte verdwijnt daardoor als sneeuw voor de zon en zo blijft u stoken. Dit is niet alleen zonde van uw geld, het gaat ook ten koste van uw wooncomfort én het is slecht voor het milieu. Nodig tijd om daar iets aan te doen!

Energie besparen met kunststof kozijnen

De meest effectieve methode om uw woning optimaal te isoleren is door zowel de kozijnen als het glas te vervangen. De beste oplossing is om te investeren in kunststof kozijnen die zijn voorzien van hoogrendementsglas met een hoge thermische isolatiewaarde. Met het huidige hoogrendementsglas kunt u uw woning 2 tot 3 keer beter isoleren. Zo kunt u het energieverbruik van uw woning eenvoudig verminderen.

Berichten gemaakt 4

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven