Vlasblomme Kortrijk

Bij deze kregen wij een unieke opdracht van een klant om een volledige serre te maken in smeedwerk. Alles werd mooi opgemeten en op maat gemaakt met een verbluffend resultaat als gevolg In de vlasblomme te Kortrijk kan je 1 van onze prachtige realisaties terugvinden. We werden gevraagd een volledige schuurpoort te maken in een metalen frame en te voorzien van speciaal dubbel glas. Het resultaat is verbluffend en zorgt voor een authentiek houdend uitzicht van de oude poorten. Bij deze kregen wij een unieke opdracht van een klant om een volledige serre te maken in smeedwerk. Alles werd mooi opgemeten en op maat gemaakt met een verbluffend resultaat als gevolg

Berichten gemaakt 4

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven